Uw eigen gepersonaliseerde geheim

Heeft u als bedrijf interesse in een private label? Laat het ons dan weten! Graag maken wij vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken voor uw eigen “geheim”.

Wij produceren met natuurlijke ingrediënten en zijn FSSC22000 en glutenvrij gecertificeerd. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij goed meedenken over verpakkingen en richtlijnen omtrent etikettering, maar natuurlijk ook op het gebied van productontwikkeling in samenwerking met Chef-kok Miriam!

Een greep uit de private label mogelijkheden: dressings, vinaigrettes, toppings, (kaas)dips, chutneys, relish, mayonaises, sauzen en mosterd.

Liever direct contact?

Op Smaak B.V.
Postbus 65
5520 AB Eersel

0497 – 336 278
info@opsmaakbv.nl

Fijnproevers

Smaakgeheimen

Horeca

Private Label

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›